Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2008 22:56 - Десет причини да излезете от къщи без грим
Автор: dzl Категория: Новини   
Прочетен: 527 Коментари: 0 Гласове:
1




90% от жените знаят защо всяка сутрин се лишават от половин час повече почивка, за да се гримират 09.06.2008

image90% от жените знаят защо всяка сутрин се лишават от половин час повече почивка, за да се гримират.

Процедурата им гарантира свеж и младежки вид, скрива сенките от недоспиването, прави устните сочни и съблазнителни, прави погледа съблазнителен. Без грим те се чувстват "голи".

Останалите 10% разчитат на естественото излъчване и не се притесняват да излязат от къщи без грим.

Освен че така е по-лесно и не отнема време, ето 10 причини защо е по-добре понякога да бъдете "голи".

1. Не искате да изглеждате като Ева Лонгория

Колко ли часа са необходими, за да се постигне ефектът на това лице? Колко ли е голяма козметичната чанта на актрисата от сериала "Отчаяни съпруги"? Колко ли памучни тампона са необходими за почистването на всичкия този грим?

2. Ефектът не отговаря на описанието на опаковката

Надали нанасянето на десет слоя спирала ще направи миглите като тези на Пенелопе Круз? Гримът няма ефекта на пластичната хирургия, пред него все пак стоят редица ограничения, породени най-вече от чисто субективни несъвършенства на лицето.

3. По-добре да си останете в леглото

Вероятно звучи стряскащо за почитателките на перфектния външен вид, но защо да не останете още малко под топлите завивки. Вместо да навивате будилника няколко минути по-рано, за да направите миглите си изящно извити нагоре и внимателно да нанесете червилото, просто излезте "голи".

image4. Изглеждате по-млади без грим

Гримът състарява - особено ако е в прекомерни количества и неподходящи цветове.

Най-доброто доказателство за това са абитуриентките или пък 16-годишните момичета, които в желанието си да бъдат по-зрели и секси, изглеждат преждевременно състарени.

5. Всички не са излезли на лов за мъже

Жените често прибягват до разкрасяване, за да изглеждат по-привлекателни и да привличат мъжките погледи и желания. Ако не сте излезли на лов за мъже обаче, нужно ли е да се превръщате в бояджия...

6. Мъжки погледи се привличат не само с блестящи устни

Много мъже не понасят вкуса и остатъците от червило по собственото си лице и устни. Статистиката сочи, че те забелязват много повече жените, които не използват грим и ценят естествения вид. Това обезсмисля целия труд на нежната половина от човечеството пред огледалото.

7. Все още превъзмогвате последния път, когато решихте да се гримирате

И до днес съжалявате за комбинацията от синьо-зелените сенки и ярко розовото червило, които използвахте по съвет на най-добрата си приятелка.

Освен че отдавна сте изтрили телефония й номер от списъка си, всеки път, когато се сетите за тази случка, ви се иска да коленичите и да молите за опрощение.

8. На кого му е нужен грим след като има татуировки

Със сигурност има и други средства за изява на индивидуалността от тежкия тъмен грим и кърваво червените устни, които надали се харесват на началството. Същият ефект може да се постигне с татуировка. Тя променя самочувствието, а и можете да я покажете само на избрани от вас хора.

image9. Чувствате се ограничени

Ако носите спирала, няма как да си поплачете хубаво, без да рискувате лицето ви да се превърне в грозна черна маска.

Освен това понякога гримът (особено ако е некачествен) създава усещането за напластеност върху лицето и мислите, че ако се докоснете, ще размажете всичко.

10.Вече е твърде късно

Ако никога не сте се гримирали, защо да започвате сега? Всички са свикнали да ви възприемат без грим и ако сега започнете да се "рисувате" няма начин да не забележат. Ще започнат да ви разпитват за причините, а и трябва да променяте всекидневния си режим.



Тагове:   грим,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dzl
Категория: Новини
Прочетен: 243500
Постинги: 242
Коментари: 79
Гласове: 2921
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930